AKTUELNO

Na redovnoj izbornoj skupštini Odbojkaškog kluba Vojvodina u Novom Sadu danas je izabran i novi Upravni odbor koji se ne razlikuje mnogo od prethodnog.

Novi član je nekadašnji odbojkaš OK Vojvodina i proslavljeni srpski reprezentativac Vladimir Batez, za kojeg reizabrani predsednik kluba Dragoljub Zbiljić kaže da je pravo "pojačanje" za velike planove.

''Hoćemo da se svrstamo među osam najboljih timova Evrope, ali ja sada u svom trećem mandatu očekujem polufinale Lige šampiona jer smo na to spremni'', poručio je predsednik Upravnog odbora OK Vojvodina Zbiljić.

Batez je podsetio na to da je iz kluba otišao 1996. posle fajnal fora Lige Evrope, što je najveći uspeh "Vojvodine" do sada.

''Evo me opet posle 20 godina na formalnoj funkciji u klubu, iako sam ja 'Vojvodinu' uvek pomagao i nadam se da će moje sportsko, ali i menadžersko iskustvo doprineti ostvarenju velikih planova'', istakao je Batez.

Pored funkcije sportskog direktora, Slobodan Boškan vratio se i na klupu belo-crvenih kao šef stručnog štaba.

''Kao sportski direktor radiću i dalje na negovanju podmlatka i stvaranju novih odbojkaša, ali sada je trenerski posao prioritet kako bismo nastavili sa pobedama i osvajanjem trofeja'', kaže Slobodan Boškan.

Generalni direktor novosadskog kluba ostao je Nikola Salatić, a novi-stari predsednik Skupštine OK Vojvodina je Dragan Nišić.