AKTUELNO

"Bio sam protiv, ceo tim je bio protiv, ali to je Novakova odluka".

Selektor srpske teniske olimpijske reprezentacije Viktor Troicki otkrio je da je Novak Đoković zaigrato u miks dublu uprkos molbama da to ne radi!

Sam Troicki, kao i celokupan tim bili su protiv toga, ali Novaka nisu mogli da ubede da odustane od pokušaja da Srbiji donese dve medalje!

- Bio sam protiv njegovog učešća u mešovitom dublu. Ceo tim je bio protiv. To je bila samo njegova odluka. Želeo je da igra - izjavio je Troicki u intervjuu za AP.

Sjajno je zaigrao Novak u dublu sa Ninom Stojanović i stigao do polufinala, a zbog toga će dva puta zaredom morati da u istom danu odigra po dva meča!

- Svi smo razmišljali o singlu. Kada je rekao da će igrati i dubl rekao sam mu: ako ti toliko znači, OK. On traži izazov, ali sam mislio da mu je potrebno malo predaha posle jako naporne sezone - dodao je Troicki.

Pobeda nad Keijem Nišikorijem u singlu došla je vrlo brzo, a Troicki je otkrio da je posle svakog meča u kontaktu sa Novakovim trenerima.

- Razgovarao sam sa Goranom Ivaniševićem, za sada sve ide po planu, dobro je da mečeve brzo završava i da gubi što manje snage - izjavio je Troicki.

#Novak Đoković