AKTUELNO

Ceo svet se klanja Novaku Đokoviću.

Najbolji teniser sveta je još jednom pokazao da mu nema ravnog u ovom momentu. Uspeo je juče Nole da pobedi Italijana Matea Beretinija u finalu Vimbldona i tako osvoji 20. grend slem u karijeri. Niko ih nema više od njega u ovom trenutku pošto isti broj titula imaju i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Koliko je Đoković popularan širom sveta pokazao je i ovogodišnji turnir u Londonu, a jedna od najupečatljivijih "epizoda" bila je ona sa simpatičnom bakom u publici koja je u naručju držala Novakovu sliku.

- Ova divna dama mi je ulepšala dan! Počastvovan sam - poručio je Novak na društvenim mrežama na samom startu Vimbldona.

Otkriveno je potom da se baka zove Murijel, dolazi iz Škotske i da je jedan od najvećih Noletovih navijača na svetu. A ono što je posebno znimljivo, meč prvog kola na Vimbldonu, ujedno je bio i prvi Noletov meč koji je gledala uživo.

Nije je Novak zaboravio ni posle finala, a i ona nije prestajala da ga bodri do samog kraja.

Objavio je Đoković sliku bake Murijel i posle pobede nad Beretinijem, uporedio je njen prvi dan na tribinama i poslednji, kada su je sustigle emocije i kada je zaplakala na tribinama.

Uz njene fotografije Đoković je dopisao i nekoliko srca.

Foto: Instagram.com/djokernole

#Novak Đoković