AKTUELNO

Najbolji teniser na ATP listi Novak Đoković imaće u nedelju priliku da osvoji svoj treći Gren Slem u ovoj sezoni, a ukupno 20. u karijeri.

Uspeo je Đoković da dođe do titule na Rolan Garosu i Australijan Openu, a sutra će protiv Beretinija imati priliku da obrani titulu na Vimbldonu.

Uoči tog finala je njegova supruga Jelena Đoković imala jednu zanimljivu poruku. Odgovorila je na tvit koji je napisala francuska novinarka Karol Bušar.

"Slušam Šapovalova koji kaže da su ove dve nedelje bile iscrpljujuće, što je i normalno. Onda pomislim na Đokovića koji je pobedio u Melburnu, Parizu i igra u Londonu, plus sav pritisak sa ispisivanjem istorije koji ima. Opet, on je nešto potpuno drugačije u igri i u svojoj glavi", napisala je Karol.

Na to se nadovezala Jelena.

"Biće ovo brutalno leto sa Olimpijskim igrama. Ne znam kako mu uspeva. Voli sport toliko da je svaki momenat na terenu bonus", napisala je ona.

Foto: Twitter.com/Printscreen

Kakav raspored čeka Đokovića najbolje govori to što bi relativno brzo posle Vimbldona morao da se uputi ka Tokiju i da se spremi za Olimpijske igre, a onda odatle na potpuno drugi kraj sveta i US open.

#Jelena Đoković