AKTUELNO

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je zadovoljan pripremama ekipe u Kranju, uoči Olimpijskih igara u Tokiju.

"Svi su radili na najvišem nivou i nemam nikakvih primedbi ni na ponašanje, ni na rad. A nije bilo lako jer rad u Kranju je dosta baziran na fizičkim pripremama i to je trebalo da se izdrži. Ponavljam, nemam primedbi", rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije završili su danas pripreme u Kranju i krenuli za Beograd.

"Uradili smo sve što smo naumili. U dobro poznatim uslovima, idealnim za rad, trenirali smo na otvorenom bazenu i u teretani i praktično smo na raspolaganju imali sve što smo želeli i koliko smo hteli. Sa te strane Kranj, njegovi sportski radnici, ljudi izu hotela su pokazali da smo imali pravo što smo deo priprema za Igre u Tokiju održali ovde", naveo je selektor.

Na pripremama je bio 21 igrač, a ekipa je dobila dva slobodna dana, uoči okupljanja u ponedeljak, na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović".

"Posle toga nas očekuju tri utakmice, sa starim poznanicima Špancima, jednim od favorita za medalju u Tokiju, Francuzima koji napreduju i mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje Svetsko prvenstvo u Pragu", rekao je Savić.

Posle turnira Savić će saopštiti imena 13 igrača koji će 15. jula krenuti u Kašivazaki na završne pripreme pred Olimpijske igre.

#Dejan Savić

#Olimpijske igre

#Reprezentacija

#Selektor

#Srbija

#Tokio

#prpreme

#vaterpolo