AKTUELNO

Poput najvećih svetskih gradova, Beograd dobija moćan turnir u organizaciji CFL.

Tražili ste gledajte. Najbolji borci regiona u MMA i K1 disciplinama boriće se u Srbiji. Naša zemlja konačno dobija profesionalnu organizaciju i turnir za K1 i MMA borce – COLLISION FIGHTING LEAGUE-SERBIA.

– Pravo je vreme da Srbija konačno dobije organizaciju i turnire koji odgovaraju kalibru boraca sa ovih prostora a to je svetski nivo.

- Šampionima kao što su borci koji su ovde sa nama danas neophodne su organizacije ovog tipa kako bi na pravi način mogli da se bave i reprezentuju ovaj sport – rekao je Nenad Ned Kuruc, direktor takmičenja, jedan od tri najuticajnija čoveka u K1 organizaciji.

Koliko je zapravo ovaj turnir važan govori i činjenica da se jedan od najboljih MMA borca u Srbiji Darko Stošić odrekao ponovnog potpisivanja ugovora sa FFC organizacijom zbog nastupa na turniru COLLISION FIGHTING LEAGUE-SERBIA .

Foto: Telegraf

- Odrekao sam se da ponovo branim pojas u FFC. Za mene kao sportistu iz Srbije jako je važno da postoje ovakva vrsta organizacije i turnira. Prošlo je 4 godine od mog poslednjeg nastupa u Srbiji a sada ću konačno imati priliku da natupim pred domaćom publikom i to u Hali Ranko Žeravica gde sam radio svoj prvi profesionalni meč – rekao je Stošić.

Najbolji borac iz Crne Gore Vaso Bakočević istakao je da je u odličnoj formi i da odlaže planirani letnji odmor kako bi se što bolje spremio za septembar. Najmlađi među borcima Rade Opačić (20) ali i najprespektivniji K1 borac u Srbiji, rekao je da je u odličnoj formi. U karijeri je odradio 4 profesionalna meča od čega sve 4 pobede i time je najavio spektakl u hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

Dušana Džakića obradovao je poziv kolege Darka Stošića za učešće na ovom turniru.

– Nakon pauze ponovo vredno treniram i radim. Velika čast i zadovoljstvo mi je što ću biti deo ovako važne organizacije i turnira u Srbiji. Konačno je vreme da i publika u Srbiji ima priliku da uživo gleda mečeve na svetskom nivou – rekao je Džakić.

Pored Darka Stošića, Vasa Bakočevića, Radeta Opačića, Dušana Džakića imaćete priliku da uživate i u mečevima Bojana Gajića (K1), Marine Spasić (K1) i Zorana Grozdanovića (K1).

Foto: Telegraf

COLLISION FIGHTING LEAGUE – SERBIA je prvi profesionalni turnir u Srbiji na kom će pored boraca iz Srbije i regiona, nastupiti i borci iz Rusije, Holandije, Nemačke i Portugala. Turnir će se održati u septembru 2017. u Hali sportova na Novom Beogradu (Hala Ranko Žeravica) a tačan datum biće naknadno objavljen.

#MMA

#borba

'