AKTUELNO

Fenomenalna atmosfera posle titule na Rolan Garosu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je pokazao da je "mentalno čudovište", neverovatno je kako je uspeo da prevaziđe sve prepreke na Rolan Garosu i da dođe do svoje 19. titule na Grend slemovima, čime je prišao na korak od Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji imaju po 20 najvećih pehara.

Foto: Instagram.com/djokernole

Finale na Šatrijeu bilo je veoma dramatično, Novak je gubio sa 2:0 u setovima od Cicipasa, koji je imao i ogromnu podršku publike sa tribina. Međutim, Novak je i to uspeo da prebrodi i došao je do pehara i teniske istorije, jer je postao jedini igrač u Open eri koji je po najmanje dva puta osvojio sva četiri Grend slem trofeja.

Imao je Novak i svoje navijače u Parizu, mnogi Srbi koji žive u ovom gradu bili su na tribinama Šatrijea, iako u manjini, čuli su se i ulili dodatnu snagu Novaku.

Zato je Đoković posle meča izašao ispred stadiona da ih pozdravi, a oni su ga dočekali pesmama, srpskim barjacima, a mogli su se videti i odsjaji baklje.

- Jedan je Đoković Novak - orilo se od strane navijača Srbije, a zatim im je prišao i Đoković, koji je pokrenuo skandiranje "Srbija, Srbija", pa je nastao pravi delirijum među fanovima.

#Novak Đoković