AKTUELNO

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, isprozivao je Lorenca Musetija zbog predaje meča, a onda najvio četvrtfinale rečima koje su pomalo šokirale sve koji su ga slušali.

Museti je vodio 2:0 protiv Novaka koji je uz samo jedan izgubljen gem stigao do 2:2, da bi Italijan pri rezultatu 4:0 u petom setu predao meč.

"Nisam video da je upitanju neka ozbiljna povreda, te mislim da to nije bilo u redu, da se povuče. Trebalo bi da poštujete i onog igrača s druge strane mreže i da kažete 'danas me je pobedio'", rekao je Beker za "Eurosport" i dodao:

"Da, bilo bi 6:0. Ali, to je test zrelosti. Novak je šampion i sigurno je navikao na ovakve situacije. Museti je verovatno u jednom trenutku pomislio da može da pobedi prvog reketa sveta. Uvek moraš da veruješ u sebe, pogotovo protiv velikana", smatra Beker.

Upitan šta očekuje od četvrtfinalnog duela između Đokovića i Beretinija, Beker je dao zanimljiv odgovor:

"Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Musetijem i video je da je Đoković pobediv", rekao je Beker.

Autor:

#Boris Beker | Boris Becker

#Novak Đoković