AKTUELNO

Irski borac mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u tom škotskom fudbalskom klubu.

"Razgovor je najpre bio vezan za Seltik, da kupim deonice od Dermota Dezmonda. Svakako sam zainteresovan za kupovinu jednog sportskog tima u nekom trenutku. Svidjaju mi se i Seltik i Mančester junajted", naveo je Mekgregor na Tviteru, odgovarajući na pitanja navijača.

"Otvoren sam za to. Mislim da mogu da napravim velike stvari za klub", dodao je on.

Dezmond je u martu rekao da njegove deonice nisu na prodaju, preneo je Skaj.

On je prethodno imao deonice u Mančester junatedu, pre nego što je klub kupila porodica Glejzer.

Za vreme prošlonedeljnih protesta navijača Mančester junajteda protiv vlasnika kluba i učešća u elitnoj Superligi, Mekgregor je izrazio želju za kupovinom Mančester junajteda.

Magazin Forbs je prošlog meseca svrstao Mančester junajted na četvrto mesto liste najvrednijih fudbalskih klubova uz ukupnu vrednost od 4,2 milijare dolara.

Mekgregor je jedna od najvećih zvezda ultimet fajta, a u oktagon se vratio u januaru, posle jednogodišnje pauze, porazom od Dastina Poarjea.

Fudbalski klub Seltik je ove sezone prekinuo niz od devet šampionskih titula u Škotskoj, pošto je Rendžers osvojio titulu.

#Konor Mekgregor

#Seltik