AKTUELNO

Najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović 10. put ući će u profi ring 15. maja u Minhenu, a pripreme za meč sa Fincem će odraditi na Vladikavkazu gde će provesti mesec dana.

- U jubilarnom 10. profi megdanu imaću sebi ravnog rivala. Enbom ima 19 pobeda u 25 mečeva, to dovoljno govori o njemu - poručuje naš bokser

Ekipa koja brine o Veljkovoj karijeri, na čelu sa Nenadom Borovčaninom predsednikom Bokserskog saveza Srbije, svojski se potrudila da nađe adekvatnog rivala.

Izbor je pao na sjajnog Finca Samija Enboma (33). Momak iz Lahtija do sada je imao 25 mečeva, od čega je 19 rešio u svoju korist, a od toga čak 11 puta nokautirao protivnika! U organizaciji celog spektakla učestvuje i Aleksandar Petković, svetski šampion, sa svojom kućom “Petko boks promoušn”, koja će i u budućnosti biti zadužena za organizaciju Veljkovih mečeva van Srbije, pre svega na teritoriji Nemačke i Austrije.

Foto: Privatna arhiva

- Finac je prava merka u ovom trenutku razvoja moje karijere. Opasan udarač, 11 nokauta ima iza sebe, 19 pobeda u 25 mečeva. Te brojke dovoljno govore o njegovim kvalitetima. Dobio sam ono što sam tražio, sad je na meni da se spremim za najveći izazov u karijeri. Uskoro ponovo idem u Rusiju, u pakao Vladikavkaza, gde ću sa braćom baćuškama, poznatim po najboljoj školi boksa u Evropi, brusiti formu do megdana. Ne sumnjam da će treneri Vitalij Slavnov i Alan Čehoev iz “Arijana boksing tima”, koji je proizveo osam prvaka sveta, učiniti sve da budem u top formi kako bih se u Nemačkoj prikazao u najboljem izdanju do sada i zabeležio jubilarni deseti trijumf u profesionalnoj karijeri - izjavio je Ražnatović.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva ​9

Pobeda ​9

Pobeda nokautom​ 6

UČINAK SAMIJA ENBOMA

Mečeva​ 25

Pobeda​ 19

Pobeda nokautom​ 11

Poraza ​6

Poraza nokautom​ 6

#Veljko Ražnatović

#boks