AKTUELNO

Dugo očekivana MMA liga Srbije startovala je ovog vikenda u Gornjem Milanovcu. Uz striktno poštovanje svih epidemioloških mera u hali “Breza” viđeno je spektakularnih osam mečeva.

Četiri kola imaće MMA liga Srbije, a na petom će naši najbolji borci ugostitineku od inostranih reprezentacija. Poslastica večeri bio je megdan između Miljana Zdravkovića i Andreja Stojanovskog, koji je pripao borcu iz smederevskog tima Secutor.

Foto: Promo/MMA LIGA SRBIJE

Međutim, ni ostale borbe kvalitetom nisu zaostajale, pa nema sumnje da će projekat MMA Saveza Srbije u budućnosti biti na još višem nivou.

Zaista smo uživali u mečevima u Gornjem Milanovcu, ovo nam je motiv da radimo još bolje. Videli smo fantastične borce, fenomenalne mečeve. Žao mi je što nije bilo publike, ali se nadam da će već od drugog kola koje je na programu krajem juna ljudi uživo moći da prate MMA ligu Srbije - rekao je Luka Nikolić, novi predsednik i pokretač Lige i celog MMA Saveza Srbije.

Foto: Promo/MMA LIGA SRBIJE

Munje su sevale u pomenutom meču između Miljana Zdravkovića i Andreja Stojanovskog, a kako jeizgledalo u samom oktagonu otkriva pobednik Miljan Zdravković:

Foto: Promo/MMA LIGA SRBIJE

Utisci su odlični, organizacija je bila vrhunska, sa dosta kvalitetnih boraca. Smatram da sam odradio odličan meč, u skladu sa planom koji smo napravili. Znao sam da će protivnik želeti u parter, nisam imao ništa protiv s obzirom na to da znam kako radimo BJJ u Smederevu. Takođe, želeo sam da pokažem i ostale segmente borbe i, Bogu hvala, sve je išlo kako smo želeli. Hvala MMA Savezu koji je prepoznao da bi trebalo da učestvujem na ovako velikoj priredbi, a hvala i mojim trenerima Goranu Ristiću i Stevanu Stevanoviću, kao i ostalim klubovima koji su pomogli u pripremama, BJJ Kaminjo iz Kragujevca, Rvačkom klubu Kragujevac i Sekutor akademiji iz Bg. Čekam sledećeg protivnika još motivisaniji!

MMA liga Srbije imaće četiri kola, a na petom će naši najbolji borciugostiti neku od inostranih reprezentacija Promoter takmičenja je naš legendarni košarkaš Igor Rakočević (42), koji već uveliko trenira MMA.

Video: Promo/MMA LIGA SRBIJE