AKTUELNO

Srpski MMA borac Duško Todorović, koji je član najjače svetske federacije UFC, poslednju nedelju nalazi se na Maldivima. Kada se s devojkom spremao za povratak kući, doživeo je šok na PCR testiranju.

Prvi Todorovićev nalaz na koronavirus je okarakterisan kao neubedljiv, a drugi nalaz je bio pozitivan. Zbog toga mu je onemogućen povratak kući, odmah je upućen u karantin koji bi trebalo da traje 14 dana uz još dva dana za novi test.

Ovaj odmor se pretvorio u horor. Nemam nikakve simptome. Na Maldive sam došao s negativnim testom. Zna li iko kome se mogu obratiti za pomoć? Ovo je suludo - požalio se na Instagramu 26-godišnji UFC borac kom će dodatnih 16 dana na Maldivima doneti neplanirani trošak.

Todorović je pre pola godine takođe bio pozitivan na koronavirus. Dogodilo se to uoči odlaska na njegovu prvu UFC borbu. Tada nije nastupio u najjačoj MMA organizaciji. Kasnije je odradio dve borbe u UFC, prvo je pobedio Dekvana Taunzenda, a onda izgubio od Punahelea Sorijana. Poraz od Sorijana mu je jedini u karijeri u 11 odrađenih borbi.