AKTUELNO

Teniska reprezentacija Srbije pobedom je počela odbranu titule na ATP kupu, pošto je prošle noći u Melburnu savladala selekciju Kanade sa 2:1.

Heroj Srbije bio je kao po običaju Novak Đoković, koji je i u singlu, a kasnije i dublu doneo odlučujuiće poene za naš tim.

"Sjajno otvaranje sezone. Nadam se da ste svi vi koji ste došli jednako uživali. Ja jesam, uvek je veliki izazov igrati sa njim na betonu. Izuzetno je talentovan, velika je budućnost pred njim. Obojica smo igrali na veoma velikom nivou", rekao je Đoković.

Srećan je što posle dužeg vremena opet ima priliku da igra timsko taakmičenje.

"Ovo je sjajno takmičenje, treba nam više timskih takmičenja. Kada provodim kvalitetno vreme sa prijateljima u timu, tome se najviše radujem, ATP kupu i Dejvis kupu. Ovo je najbolji način da počne sezona, da igrate za svoju zemlju. Navijamo jedni za druge, to je nešto čega nema kad igrate na turnirima", priznao je Novak.

Drago mu je i što u Australiji ima nešto navijača na tribinama.

"Hvala vam svima na podršci. Svima koji su došli,. Ne viđamo dugo publiku na terenima, ovo je pravi blagoslov".

Koliko mu znači povratak na mesto uspeha istakao je i sam Nole:

"Osećamo sam se kao kod kuće, nekoliko dana ranije kada sam stao na teren Rod Lejver Arene za prvi trening. Imam "ljubavnu aferu" sa terenom" rekao je Đoković.

#Novak Đoković