AKTUELNO

Legendarni američki teniser Andre Agasi i srpski teniser Novak Đoković dogovorili su saradnju koja će zvanicno početi od Rolan Garosa, prenose svetski mediji.

Kako se navodi, osvajač osam gren slem titula, medju kojima je i Rolan Garos 1999. godine, pokušaće da pomogne Đokoviću da odbrani titulu u Parizu, a potom se i vrati na vrh ATP liste.

Srpski teniser nedavno je otpustio ceo stručni stab na čelu sa ternerom Marjanom Vajdom, a tokom turnira u Rimu, gde je stigao do finala, uz njega je bio brat Marko.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će čuveni Amerikanac Andre Agasi od Rolan Garosa biti njegov trener.

Đoković je na konferenciji za medije posle poraza od Aleksandra Zvereva u finalu Mastersa u Rimu istakao da nije napravljen dogovor sa Agasijem na duge staze, nego će o svemu razgovarati kada se vide u Parizu.

- Svakako da od njega mogu mnogo da naučim, on je tokom karijere imao pad na 140. mesto i vratio se. Ja na sreću nisam toliko pao, ali nisam više na vrhu. Razgovarali smo, imamo iste prioritete, porodica mu je važna kao i meni i verujem u dobru saradnju - izjavio je Đoković.

Srpski as ocenio je da nije odigrao baš najbolje u finalu protiv Zvereva, ali istakao da mu partija iz polufinala protiv Dominika Tima uliva optimizam uoči odbrane titule u Parizu.

#Andre Agasi

#Novak Đoković

#Trener

'