AKTUELNO

Bivši veslač Crvene zvezde Nikola Jovanović (33) preminuo je drugog dana Božića od posledica koronavirusa, saopšteno je večeras na Fejsbuk stranici posvećenoj ljubiteljima veslačkog sporta.

"U petak 08.01. od posledica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i prijatelj veslačkog sporta." - stoji na ovoj stranici.

Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se pre svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života.

Foto: Facebook.com/Nikola M. Jovanović

Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor Konfida Konsaltinga u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savetovanja. Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gde je nesebično delio svoja znanja sa drugima. Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvek nerođeno dete.

Sahrana će se obaviti u utorak 12.01.2021. u 14.45 na Novom Bežanijskom groblju.