AKTUELNO

Najbolja srpska skijašica i reprezentativka Nevena Ignjatović zabeležila je uspeh na Evropa kupu održanom juče u švajcarskom Zinalu.

Nevena je na ovoj trci zauzela 12. mesto i time poboljšala svoj plasman na generalnoj rang listi. Ignjatovićeva je imala dve trke Evropa kupa, a očekuju je još tri.

Foto: Promo

- U ovom trenutku sam 14-a na generalnoj listi. Nadam se da ću uspeti da uklopim i te tri trke koje nas očekuju i uspeti da se probijem u sami vrh Evropa kup liste u super veleslalomu. Zbog programa svetskog kupa i svetskog prvenstva neke trke se poklapaju, ali se nadam da ću ih uklopiti. Naravno, želim i podijum, ali polako –izjavila je Nevena koja se danas seli u austrijski Sent Anton gde je na Božić očekuje prvi trening za Svetski kup koji će se održati 10. januara. 

Foto: Promo

- Danas se selim u St. Anton na Svetski kup gde me sutra očekuje prvi oficijalni trening spusta. U St. Antonu ću se sigurno takmičiti 10. Januara, tada je trka superveleslaloma- dodala je Ignjatovićeva koja je tokom novogodišnjih praznika uspela da sanira povredu kolena i da nastavi takmičenje.

#Nevena Ignjatović

#skinjanje