AKTUELNO

U Novom Sadu 7. novembra se održava 29. put po redu najjači turnir na Balkanu, mma Serbian Battle Championship (SBC). Ovaj turnir biće održan bez prisustva publike , zbog novonastale situacije sa virusom korona.

Pored naših boraca i boraca iz regiona , učestvoće i borci iz evropskih zemalja i Brazila. Jedna od glavnih borbi će biti borba Slobodana Maksimovića i Sergia "Banneiro" de Jesusa. Maksimoviću ce ovo biti 23. profesionalni meč. Inače Maksimović je najbolji borac regiona u lakoj kategoriji do 70 kiligrama. U profesionalnim vodama je od 2010. godine i u svojoj dugogodišnjoj karijeri , on je nastupao svuda po evropi i svetu (Rusija , Nemačka ,Švajcarska, Amerika...) isto tako je trenirao i spremao se za mečeve u nekim od najboljih svetskih timova . 

Foto: Serbian Battle Championship

Foto: Serbian Battle Championship

Foto: Serbian Battle Championship

Maksimović je od skoro uplovio i u trenerske vode i otvorio mma klub Sinđelic koji je član MMA Saveza Srbije tako da se prvi put posle 8 godina pripreme radi u Srbiji u svom klubu. Maksimovć pokusava da se vrati na pobednički niz posto je u poslednjem mecu izgubio na poene ( podeljenom sudackom odlukom) u borbi za titulu protiv top3 rangiranog borca u južnoj Americi. Pripreme se privode kraju i Maksimović je u vrhunskoj formi i najavljuje pobedu na predstojecem mecu protiv de jesusa (hesus).

#MMA