AKTUELNO

Iscrpljujući tempo grend slema na svojoj koži je osetio Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa, a problemi još uvek nisu potpuno otklonjeni.

Iako je nakon tog mesta rival srpskog tenisera Karenjo-Busta sumnjao u tegobe koje ima Đoković, Novaka definitivno još uvek muči vrat što se videlo i na današnjem treningu pred finale grend slema.

Srpski as je zabrinuo navijače, i one okupljene kraj terena, a i one koji su videli fotografije po društvenim mrežama, kada je sa izlepljenim celim tim delom tela počeo trening.

Na prvi pogled loše vesti, a onda i dobre. Izašao je da trenira Đoković izlepljen terapeutskim trakama na vratu, ali se nije grčio i dobro je izgledao na terenu. Nije puno vremena prošlo, a onda je Srbin i skinuo to pomoćno sredstvo.

I posle toga se najbolji teniser na svetu kretao bez problema, udarao lopticu bez zadrške i pokazao da trenutno nema tegoba koje ga ometaju.

Finale sa Rafaelom Nadalom je u nedelju u 15 časova i Srbin ima vremena da se odmori od maratonskog polufinala koje je imao u petak sa Stefanosom Cicipasom.

#Novak Đoković

#Sport

#Tenis