AKTUELNO

Radnici na sarajevskom aerodromu u ponedeljak ujutru imali su gosta iznenađenja. Glavnom i bradom tu je bio - Novak Ðoković! Najbolji teniser sveta doputovao je čarter-letom iz Beograda i naredna tri dana boraviće u BiH.

S Novakom su u Sarajevo doputovali i otac Srđan i majka Dijana. Prva lokacija na koju se Ðoković uputio bila je Visoko, gde se nalaze čuvene piramide.

U društvu Semira Osmanagića, osnivača fondacije Arheološki park - bosanska piramida Sunca, i svojih roditelja, Novak je posetio misteriozne piramide. Potrebno je znati i da je Osmanagićeva teorija o piramidama odbačena u naučnim krugovima. Međutim, samozvani istraživač Semir ne mari za to. Čak je nedavno izjavio da piramide u Visokom leče koronavirus jer imaju visoku koncentraciju negativnih jona i nalaze se u borovoj šumi.

Novak će posetiti još neke znamenitosti tamošnjih krajeva. Kad je reč o samom tenisu, duel Ðoković - Džumhur bio je u planu za 5. jul u Sarajevu, ali je zbog korone sve odloženo. Postoje šanse da se meč, ipak, odigra ove godine.

- Ukoliko dođe do otkazivanja US opena taj meč možda i odigramo ove godine - rekao je nedavno Damir Džumhur.

#Novak Đoković

#Sarajevo

#koronavirus

#piramide