AKTUELNO

Srpska šampionka u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković, koja je preminula u 31. godini života, bila je srećno udata za Miroslava Mišu Momčilovića.

Suprug Miroslav bio je Bobina najveća ljubav i o tome svedoče brojne uspomene.

Sjajna strelkinja je preminula u 31-godini zbog komplikacija koje su usledile nakon porođaja. Bobana je imala eklampsiju. Dobila je izliv krvi na mozak i do hitnog prebacivanja iz bolnice u Zaječaru do Beograda već je bila u komi.

View this post on Instagram

💕💕💕😍😍😍

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

Bila je u teškom stanju u Kliničkom centru na odeljenju neurologije, lekari su sve pokušali, ali nisu uspeli da je spasu. Na sreću, dečak koga je rodila je dobro. 

Miroslav i Bobina porodica zavijeni su u crno. Miša je dobio sina, ali je izgubio ljubav svog života.

Miroslav i Bobana venčali su se 2016. godine. O njihovom neobičnom venčanju pričalo se danima. Naime, pred matičara su izašli u pratnji svojih kućnih ljubimaca Grofa i Blekija.

View this post on Instagram

#tb #oneyearanniversary #weddingday

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

Prelepo slavlje održano je u Brestovačkoj banji u blizini Bora, a na svadbi su bile brojne Bobine kolege iz reprezentacije... 

Boba i Miša su bili nerazdvojni. Zajedno zu uživali na putovanjima i nisu skrivali emocije koje osećaju jedno prema drugom. O tome svedoče i brojne fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama. Nema sumnje da ih je spajala ogromna ljubav.

Boba je odustala od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju, pre nego što su odložene zbog pandemije COVID - 19. Razlog je bila njena trudnoća. Leto je planirala da provede sa bebom i Mišom... Nažalost, sve se srušilo u jednom trenutku...

#Bobana Momčilović Veličković

#Ljubav

#Miroslav Miša Momčilović

#Smrt