AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da srećan što ima priliku da ugosti Grigora Domitrova Aleksandra Zvereva i Dominika Tima u Beogradu na humanitarnom turniru Adria Tour.

"Hvala što ste došli u velikom broju, znam da vlada veliko interesovanje za ove momke što su došli prvi put u Srbiju. Kao igrac i kao domaćin se osećam srećno i zadovoljno što imam priliku da ih docekam u Beogradu i da svi učinimo da se oni osećaju dobrodošli", rekao je Đoković na koneferenciji za medije.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Bugarski teniser Grigor Dimitrov pozdravio je Đokovićevu inicijativu da organizuje Adria Tour.

"Poslednji put sam ovde bio pre10 godina na juniroskom turniru. Inicijativa je dobra, ovo je prvi turnir ove vrste. Svi volimo da se takmičimo jedni protiv drugih. Jedva čekamo da se vratimo na teren. Sve je uzbudljivije, naravno pričam iz svog ugla", rekao je Dimitrov.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Aleksandar Zverev istakao je da ih je Srbija lepo dočekala.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

"Srbija nam je poželela lepu dobrodošlicu. Novak je došao po mene i Dominika sa aerodroma. Jedva čekam da se opet takmičim, da opet vidim sve jer nisam video sve od Indijan Velsa. Nedostajali su mi i mislim da će tenis biti na visokom nivou", rekao je Zverev.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

#Adria Tour

#Adrija tur

#Novak Đoković