AKTUELNO

Najveća slabost Majka Tajsona bile su žene. To tvrdi njegov nekadašnji menadžer Rori Holovej, koji je u svojoj knjizi izneo neke zanimljive detalje iz života "gvozdenog Majka".

- Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - rekao je Holovej, dodavši:

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u toalet, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je toalet zauzet.

Jedan od Tajsonovih telohranitelja jednom prilikom je pokazao spisak oko 1300 žena s kojima je Tajson bio, dok je sam bokser u autobiografiji napisao da je u zatvoru, u kojem je bio od 1992. do 1995. godine zbog silovanja, imao toliko seksa da nije imao snage ni da šeta po dvorištu. To je u svojoj knjizi potvrdio i Holovej.

- Došao bih da ga obiđem, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega - rekao je Rori Holovej.

#Majk Tajson

<
'