AKTUELNO

Novak Đoković bi uskoro mogao da se iz Marbelje u kojoj je proveo izolaciju zbog pandemije korona virusa vrati u Srbiju, tvrdi pulmolog Branimir Nestorović.

Doktor Nestorović je u kontakru sa najboljim teniserom sveta koji se interesovao za mere po povratku u domovinu, što će uslediti čim se za to stvore uslovi.

Još je Nestorović poručio kako u slučaju Novaka Đokovića treba napraviti izuzetak i omogućiti mu nesmetani povratak kući.

- Jutros sam se čuo sa Novakom, on dolazi u Srbiju. Interesovao se kako može da dođe i oduševilo ga je što samo treba test da ima jer se strašno plašio karantina jer hoće da trenira. Kupio je kartu, ali nema aviona. U Španiji je, u Marbelji, nema nikakve transportne veze da se prebaci. On pita: "Kakva će biti politika prema poslovnim ljudima, da li sam ja poslovan čovek?", a ja mu kažem ti nisi poslovni čovek - ti si poslovni car. Mislim da bi za njega država mogla da napravi izuzetak. Ne treba biti slep, on je čovek mlad, zdrav, bez ikakvog rizika i virus je već nestao. Rekao sam mu da izvadi test, kazao je Nestorović za medije.

#Branimir Nestorović

#Novak Đoković

<
'