AKTUELNO

Prvi vikend bez zabrane kretanja Beograđani će moći da provedu na terenima za Mini golf na Adi Ciganliji gde ih, pored lepog vremena i divne prirode, očekuje i odlična zabava, koja je u potpunosti bezbedna.

Na terenima će biti obezbeđena dezifenkciona sredstva, a pravila igre su svakako takva da omogućavaju održavanje bezbedne distance. Mini golf je sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za druženje sa prijateljima i celu porodicu i u potpunosti je na otvorenom prostoru.

Tereni su otvoreni svakog radnog dana (osim ponedeljka) od 11:00 do 19:00h, a vikendom od 09:00 do 21:00h. Pored uživanja u igri, posetioci će moći da se opuste i u lepom ambijentu kafea. Mini golf može da igra svako bez prethodnog iskustva ili ograničenja u godinama, a igrači će od osoblja dobiti i svu stručnu pomoć i uputstva za igru. Na terenu ima 18 staza i treba ubaciti lopticu u rupe iz što manje pokušaja. Svaka staza je drugačija i predstavlja novi izazov, što igru čini posebno zanimljivom i dinamičnom. Pored umešnosti i preciznosti, važan je i takmičarski duh, a svaki udarac štapom i pogodak izmami osmeh celog tima.

Tereni za Mini golf se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana „Jezero“, a posle višegodišnje zapuštenosti, prošle godine su dobili potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Tokom prve sezone rada obnovljene terene je posetilo više hiljada ljudi, a veliki broj njih su postali stalni posetioci. Posebno su oduševljeni roditelji, koji su ponovo dobili priliku da igraju igru svog detinjstva, ali i da svojoj deci pokažu kako su se nekada zabavljali. Pored brojnih posetilaca Ade Ciganlije, na terenima su tokom prethodne sezone bili organizovani i brojni uspešni tim bildinzi, proslave rođendana, promocije i koncerti.

Tokom ovogodišnje sezone, a u skladu sa ublažavanjem i konačnim ukidanjem mera zaštite od širenja virusa korona, na terenima će posetiocima biti ponuđeni i dodatni sadržaji i muzički program, tako da će Mini golf tereni u srcu prelepe Ade Ciganlije, i ovog leta biti mesto odlične zabave, rekreacije i druženja.

Sve dodatne informacije zainteresovani posetioci mogu pronaći na www.minigolfada.com, www.facebook.com/minigolfada/ i www.instagram.com/minigolfada/?hl=sr

#Ada Ciganlija

#Mini golf

<
'