AKTUELNO

Slavni američki bokser Majk Tajson ponovo je ostavio u šoku celu planetu.

Gvozdeni Majk je govorio u emisiji "American confessed" na njegovom jutjub kanalu i tom prilikom otkrio još detalja iz svog života. 

"Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac j***** svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakma... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama", otkrio je 53 - godišnji bokser.

"Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena. Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala", rekao je jedan od najboljih boksera u istoriji ovog sporta.

Foto: Tanjug AP

Tajson je inače iskusio sve poroke, vodio raskalašan život i na kraju spiskao 350 miliona dolara! Trošio je novac na automobile, kuće, lake žene, ali i - tigrove!

Silovanje, posedovanje droge, premlaćivanje supruge, nasilje. Sve je to Majk Tajson, najmlađi prvak sveta u teškoj kategoriji ikad, po mnogima “najzločestiji čovek u istoriji”. Ali danas je najpoznatiji i kao najgluplji na planeti.

Autor: pink.rs

#Majk Tajson

'