AKTUELNO

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je oduka o odlaganju Olimpijskih igara je odgovoran potez sistema sporta jer ne postoji ništa značajnije od čuvanja života.

Udovičić je zahvalio građanima koji su zbog ozbiljne situacije reagovali odgovorno i solidarno, kao tim, i ostali kod kuće u skladu sa mera tokom vanrednog stanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o kampanji u kojoj vrhunski sportisti kroz tv spotove pozivaju da se ostane kod kuće, jer su šampioni solidarni i odgovorni i ostaju kod kuće - jer smo svi u istom timu, Udovičić je rekao da stvorena iz želje da se utiče primerom.

- Želimo da ljudi koji su idoli apeluju na građane i pokažu da smo deo istog tima, kako bi se uticalo i na one koji se ne pridržavaju mera promene svoje ponašanje - rekao je ministar Udovičić za Novo jutro TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Udovičić je rekao da se trenutno snimaju vežbe koje će biti emitovanje preko televizija za kategore predškolaca, školarce, rekreativce i treće doba - kako bi se svi u kućnim uslovima bavili rekreacijom i sačuvali zdrav stil života.

#Olimpijske igre

#Vanja Udovičić

'