AKTUELNO

Prvi teniser sveta Novak Đoković na svom Instagram nalogu postavio je reči molitve sa Ostroga za zdravlje i ozdravljenje svih ljudi.

U u borbi celog sveta protiv pošasti koja ga je zadesila, srpski teniser Novak Đoković poslao je snažnu molitvu sa Ostroga.

I pray for the health and healing of you. May God heal any sickness you have physical, mental or spiritual. May he give you health, energy and joy today. Swipe for my full message 🙏🏼❤️. Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin 🙏🏼❤, napisao je Đoković na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram.com/djokernole

Foto: Instagram.com/djokernole

Foto: Instagram.com/djokernole

Foto: Instagram.com/djokernole

Na kraju se zahvalio svima koji pomažu Srbiji, a posebnu zahvalnost je izrazio prema republici Kini na nesebičnoj pomoći.

#Molitva

#Nova Đoković

#Ostrog

'