AKTUELNO

Ovo mi je bio prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, ne samo na terenu nego i van njega, kaže Novak Đoković.

Srpski teniser Novak Đoković je na imspresivan način pokorio Tokio. Rivali su padali kao od šale, Srbin nije izgubio ni set u prestonici Japana, a posebno je briljirao na ceremoniji dodele pehara. Prvo se zahvalio Džonu Milmanu protivniku u finalu, a onda i otkrio šta je njegov najveći cilj u narednoj sezoni.

- Hvala Džone za lepe reči, lepo je od tebe što si to rekao. Uvek na terenu igraš srcem i imaš takmičarski duh. Čestitam ti na nedelji i zaslužio si da igraš u finalu - rekao je Đoković.

Sledeće godine Tokio je domaćin Olimpijskih igara i Novak i te kako planira da igra.

- Ovo mi je bio prvi put da sam igrao u Tokiju. Bilo je neverovatno, ne samo na terenu nego i van njega. Imam veliku zahvalnost prema sponzorima i svima koji su omogućili turnir. Svi su radili da se osećam kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre - rekao je Novak i zahvalio se navijačima.

Podsećanja radi, Đoković je 2008. godine osvojio bronzu, 2012. i 2016. nije uspeo da dođe do odličja i Tokio će mu možda biti poslednja šansa za zlatnu medalju.

#Novak Đoković

'