AKTUELNO

Kraj leta obično donosi kraj dobrog provoda, zabave, sve se stišava, umiruje i ulazi u neki monotoni tok. Ali, ne i u Meridianu!

Meridianbet je poznat kao mesto gde se uvek mogu naći novi vidovi zabave, bezbroj mogućnosti za zaradu, veliki broj promocija i pogodnosti za sve igrače.

Tako i ovog septembra, nova fenomenalna igra je ugalopirala u grad i očarala sve igrače.

CRAZY HORSE igra je osvojila sve na prvu loptu. Sjajna grafika, brzina, zanimljiva tema čine ovu igru savršenom. A nesvakidašnja lakoća igranja doprinosi tome da uživanje u igri pređe na potpuno viši nivo.

Ako ste mislili da bolje od ovoga ne može, prevarili ste se! Za još više uzbuđenja, Meridian je pripremio CRAZY HORSE turnir. Najveći obožavaoci ove igre će imati priliku da učestvuju u turniru i osvoje sjajne nagrade, koje će dodatno povećati uživanje u igranju.

Da biste bili deo ovog uzbudljivog događaja, potrebno je samo da ste registrovani igrač i da imate veliku želju za pobedom i dobrim provodom. Sve ostalo je veoma jednostavno. Najvažnije pitanje od svih pitanja je uvek - Kako doći do pobede? Veoma lako i veoma zanimljivo. Pobednik turnira je igrač koji je tokom trajanja turnira imao najveći ukupan dobitak na CRAZY HORSE igri, nezavisno od broja odigranih spinova, broja dobitaka, visine ukupnog uloga ili visine uloga po spinu. Pobednik je, prosto, onaj kome je igra „ukupno najviše isplatila”.

Ali to nije sve. Pored dobre zabave, pobednici dobijaju i primamljive nagrade, koje iznose 50, 100 ili čak 150 besplatnih spinova, uz pomoć kojih se može produžiti uživanje u igrici.

Ukoliko ste ljubitelj dobrih igrica, trke konje su vam uvek privlačile pažnju, veoma vam je bitan i estetski momenat igrica, kao i sjajne grafičke mogućnosti, onda je CRAZY HORSE turnir pravo mesto za vas.

Meridian i CRAZY HORSE turnir će učiniti da kraj leta izgleda kao početak neprestane zabave i pobeda.

#Meridian

'