AKTUELNO

Srpska reprezentativka i najbolji hrvatski kajakaš već godinu i po uživaju u vezi!

Ljubav prema kajaku spojio je srpsku reprezentativku Milicu Starović (31) i najboljeg kajakaša Hrvatske Antuna Novakovića (22).

Dvoje zgodnih sportista su u strasnoj vezi već godinu i po dana, a ne smeta im ni to što su često veoma udaljeni jedno od drugog, kao ni razlika u godinama.

Milica i Antun od nedavno zajedno žive kod njega u Slavonskom Brodu, a ispred sebe trenutno imaju cilj da zajedno učestvuju na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Milici je to pošto za rukom, sada je red na Antuna.

Foto: Printscreen Instagram/antun.novakovic

- Zajedno smo se pripremali za Svetsko prvenstvo koje je od 20. do 24.08. bilo u mađarskom Segedinu. To je bila prilika da izborimo norme za OI u Tokiju. Ja sam uspela u jednosedu na 500 metara, Antun nažalost nije ovaj put, ali biće još prilika - kaže Milica.

Antun, evropski prvak i svetski vicešampion u juniorskoj konkurenciji, zbog loših uslova za trening u Hrvatskoj, od 2017. godine trenira sa reprezentacijom Srbije. Tu su proradili leptirići u stomaku.

Foto: Printscreen Instagram/antun.novakovic

- Kad je Antun počeo s nama da trenira i ide na pripreme počeli smo a se družimo i provodino više vremena zajedno. Nekako malo po malo postajali smo svesni da u mnogo čemu odgovaramo jedno drugom i rodila se ljubav - navodi ona.

Milica dodaje da im razlika u godinama nikada nije bila problem. Imali su dovoljno vremena da se upoznaju, pa se ispostavilo da vole iste stvari i gotovo da nema razlike među njima. Najveći problem im predstavlja situacija kada gledaju onog drugog kada se takmiče.

- Puno mi je teže da gledam Antuna nego sama da veslam utrku i mučim se. Pomogla bih mu na bilo koji način, a naravno da ne mogu, pa samo cupkam i odskačem od zemlje od stresa - završava Milica.

#Hrvatska

#Srbija

'