AKTUELNO

Posle dužeg vremena obnovljeni su tereni za mini golf na Adi Ciganliji, koji su nekada bili veoma popularni i omiljeno mesto okupljanja Beograđana. Mini golf je sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za team buildinge, druženja i porodične zabave.

Tereni počinju da rade već ovog vikenda, a 10. i 11. avgusta biće održan i prvi “Belgrade Mini Open”. Na turnir se mogu prijaviti tročlane ekipe, bez ograničenja u godinama. Kotizacija za učešće se plaća 1.000 dinara po ekipi, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe. U finale se plasiraju četiri najbolje ekipe, a ekipe koje osvoje prva tri mesta dobijaju novčane nagrade i “zlatne kartice” za tri igrača, koje omogućavaju besplatno korišćenje terena narednih godinu dana. Prijave za turnir, tačna satnica i više informacija mogu se videti na sajtu www.minigolfada.com

“Belgrade Mini Open” će na najlepši način spojiti sport i zabavu, pa će biti organizovan i muzički program. Tokom dana će, osim takmičarskih aktivnosti, biti organizovan zabavni sadržaj i edukativni programi za sve zainteresovane, dok će večernji sati biti rezervisani za opuštanje uz koncerte i živu muziku.

Foto: Promo.

U subotu 10.8. u večernjim satima posetioce će zabavljati sastav iz Beograda, Meow & The Woof Woofs. Nijhov stil čine miks džeza, bosa nove i raznih drugih žanrova. Svojim ambijentom i stilom stvaraju prijatnu atmosferu za svakog posetioca, a sviraće hitove od Deana Martina, White Stripesa do Kissa.

U nedelju 11. avgusta, nakon odigranih mečeva, svi posetioci će imati priliku da uživaju u obradama rock ‘n’ roll hitova s kraja 50ih i početka 60ih godina koje će izvoditi sjajni bend Bricks and Cans. Bend je osnovan krajem 2013. godine, a svirali su na mnogim događajima i festivalima kao što su Nišville, Wine Garden, zatim Velika Beogradska Igranka na Kalemegdanu, proslava 50. rođendana Doma Omladine, 50 godina Rock-a na Vračaru, Velika Rock’ n’ Roll Igranka u Božidarcu, Vinski maraton, Beer Garden, kao i u klubovima naše prestonice.

Foto: Promo.

Mini golf je atraktivna igra u svetu, jer je mogu igrati svi, od 3 do 103 godine. Iako Mini golf ima 18 staza, u kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokukašaja, svi kažu da je najvažnije 19. polje – klubski bar! To je mesto gde se nastavlja druženje, prepričavaju anegdote tokom igre, često i sa većom strašću od same igre. Mini golf tereni na Adi će prvi put imati ugostiteljski objekat potpuno prirodnog izgleda, sa pažljivo biranim proizvodima prilagođenih ambijentu.

Nesebičnu podršku u renoviranju terena i organiziovanja turnira dalo je i Javno preduzeće Ada Ciganlija, a njen direktor, Robert Đukić kaže da mu je posebno drago što Mini golf počinje u novom ruhu, jer je to bilo jedno od omiljenih zabavnih sadržaja Beograđana i njihovih gostiju i dodaje: ”Povećanjem kvalitetnih sadržaja i manifestacija na Adi Ciganliji želimo da naša Ada bude rame uz rame sa sličnim gradskim oazama velikih svetskih metropola.”

Foto: Promo.

Obnovljeni tereni za Mini golf se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana „Jezero“, a dobili su potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Grupa zaljubljenika u ovu veštinu je svojim iskustvom pomogla da se godinama zapušteni prostor renovira, osveži i dobije novo ruho. Postavljena je kompletno nova trava sa busenom, iznivelisane su staze, dodat novi mokri čvor, čime su se stvoreni uslovi za organizivanje raznih događaja: od tim bildinga, preko proslava rođendana, do koncerata i promocija. I sve to u prirodi, u srcu prelepe Ade Ciganlije, na samo 10 minuta od centra grada.

#Ada Ciganlija

#Golf

'