AKTUELNO

Veljko Ražnatović (22) će biti promoter Međunarodnog dana boksa koji će po drugi put biti održan na Crvenom trgu u Moskvi 21. i 22. jula! Veljko je kao najperspektivniji kruzeraš iz ovog dela Evrope jedini pozvan na Međunarodni dan boksa u Moskvu.

Najbolji srpski kruzeraš pozvan je od Bokserskog saveza Rusije kao najperspektivniji borac iz ovog dela Evrope da kao promoter učestvuje na najmasovnijoj i najglamuroznijoj bokserskoj manifestaciji u prestonici najveće zemlje na svetu. Društvo će mu praviti ni manje ni više nego Roj Džons i Silvester Stalone!

Naravno, poziv je sa oduševljenjem prihvatio.

Foto: Promo.

- Ljudi, rečima ne mogu da vam opišem kakva je ovo čast za mene. Svi znaju koliko volim našu bratsku zemlju Rusiju i kakvo mišljenje imam o njihovom boksu. To je vrh u Evropi i sam krem svetskog boksa. Biti deo takve manifestacije je nešto o čemu sam dosad mogao samo da sanjam - u dahu će Veljko.

Foto: Promo.

Prvog dana na spektakla na Crvenom trgu u otvorenom treningu se očekuje oko 10.000 dece i mladih čime će organizator pokušati da obori Ginisov rekord. Sledećeg dana na programu je spektakl u profi boksu začinjen mečom za WBA kontinentalnog šampiona između domaćeg borca Fedora Čudinova i Amerikanca Majka Gavronskog.

Ono što Ražnatovića posebno čini srećnim i što, priznaje, u njemu budi tremu, iako važi za beskompromisnog borca, je što će biti rame uz rame sa idolom, Roj Džonsom. Pored njih dvojice promoteri su i slavni holivudski glumac Silvester Stalone, popularni Roki, ali i brojni svetski šampioni u profesionalnom i olimpijskom boksu. Naravno, gosti su i svi vodeći ljudi svetskog boksa, menadžer, promoteri i treneri.

Foto: Promo.

- Nikada se ovako nisam osećao. Drhtim, jedva čekam da se sretnem sa Džonsom i Staloneom - kroz smeh kaže momak koji ima lavlje srce i koji iz meča u meč pokazuje da i te kako ima talenat za borbu među konopcima. Uostalom, u prilog tome ide i besprekoran učinak u karijeri mladog Ražnatovića: sedam mečeva, isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom.

#Bokser

#Veljko Ražnatović

'