AKTUELNO

Srpskog kik-boksera Zorana Grozdanića 28. juna očekuje težak meč protiv Grka Nikosa Tososa na turniru u organizaciji Collison fighting league Serbia, a u saradnji sa najvećom kik boks organizacijom na svetu Enfusion.

Na turniru "Enfusion Road To Abu Dhabi" Grozdanić i Tosos sukobiće se u petak u ringu Beloexpocentra na Novom Beogradu, a ovo će srpskom bokseru biti do sada najteži meč u karijeri.

Ukoliko naš kik-bokser savlada Grka osvojiće IPCC pojasa prvaka Evrope.

A o tome koliko Grozdanića očekuje težak meč, govori i to da Tosos u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nema poraz i da je njegov skor 13 prema 0, a od toga sedam borbi je pobedio nokautom.

Foto: Promo.

Grozdanić je rekao da je spreman, da se oseća dobro, a da se nada da će se trud konačno isplatiti i da će iz ovog meča izaći kao pobednik.

- Smatram da sam dosta kvalitetni borac. Fizički i kondiciono sam spreman i daću sve od sebe da tu borbu odnesem u svoju korist – rekao je Grozdanić i dodao da nema neku posebnu taktiku za Grka.

- Uglavnom kada znam da sam sa nekim borcem egal, ili da je možda čak i kvalitetniji od mene, onda gledam koje mane ima. I tada gledam da napravim neku taktiku. Sada sam zaista spreman i trudiću se da radim ono što ja najbolje umem. Time se vodim i ne treba da se opterećujem njime. Taktika je da dođem 28. i dam sve od sebe. Daće Bog da pobedim.

Grozdanić dodaje da bi pobedom protiv Grka otvorio vrata u Enfusionu, i u Kini.

- Boriću se za prvaka Evrpope pod IPCC organizacijom, za njihov pojas u kategoriji do 80 kilograma. Oni su rasprostranjeni dosta u Aziji i po Evropi, tako da bih otvorio vrata sebi i u Aziji, ali i u Enfusion organizaciji – ističe Grozdanić.

Podsećamo da će se u organizaciji CFL-a u petak 28. juna u Belexpocentru održati turnir "Enfusion Road To Abu Dhabi".

Svi oni koji budu sprečeni da dođu u Belexpocentar, ceo događaj moći će da prate na Televiziji Pink 2 od 19 sati.

Osim Zorana Grozdanića od naših boraca moći ćete da gledate Rada Opačića, Marinu Spasić, Mihajla Kecojevića, Iliju Jovanovića, Nikolu Kostića.

Glavni događaj večeri je turnir teške kategorije gde se bore četir šampiona: Daniel Galebov – Bugarska, Ndal Bćiri – Belgija, Ajsa Bulem – Francuska i Rade Opačić – Srbija.

Glavni događaj predstavljaće turnir teške kategorije, a pobednika beogradskog turnira očekuje nastup na turniru u Abu Dabiju, na kome pobednik dobija 100.000 evra.

Foto: Promo.

Karte możete nabaviti preko prodajne mreže tickets.rs!

#CFL

#Zoran Grozdanić

'