AKTUELNO

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Rolan Garosa, izgubivši u krajnje neizvesnom meču Dominika Tima. Posle prekida zbog kiše u petak, meč je nastavljen danas, kada je viđena velika borba na terenu Filip Šatrije.

Novak Đoković i Dominik Tim su i ove subote morali da trče sa terena tokom polufinala Rolan Garosa, baš kao i u petak, jer je kiša prekinula njihov duel i to u završnici vrlo dramatičnog meča.

Tim je uspeo da povede sa 2:1 u setovima, da dođe do 4:2 u četvrtom, ali se Novak vratio i osvojio set sa 7:5  petom setu neizvesnost je trajala do samog kraja. Ali je u petom setu, Tim uspeo da zadrži prednost do samog kraja.

Da podsetimo, Đoković i Tim su se do sada sastajali osam puta, a naš teniser ima šest trijumfa uz poraze u Monte Karlu prošle godine i upravo na Rolan Garosu 2017. u četvrfinalu. Igrali su u Parizu i sezonu ranije i to baš u polufinalu kada je Đoković slavio sa 3:0 (6:2, 6:1, 6:4), dok je na ovogodišnjem Mastersu u Madridu Nole slavio sa 7:6, 7:6.

#Tenis

'