AKTUELNO

Spektakularno izdanje Srbina u hali “Ranko Žeravica”. Meč je trajao minut i 30 sekundi, klasičnim nokautom u prvoj rundi Ražnatović ispunio obećanje da njegov rival na nogama neće izaći iz ringa.

Eksplodirao je dinamit u pesnici Veljka Ražnatovića (22)! Paklena levica je načela, a razorna desnica patosirala Hrvata Petra Mrvalja (26) za sedmi trijumf u isto toliko mečeva mladog srpskog kruzeraša u profi boksu! Publika u hali “Ranko Žeravica” na Veljkovom debiju u njegovom rodnom Beogradu ovacijama ga je ispratila u svlačionicu. Prve čestitke je dobio od devojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i mame Svetlane, koja je smogla snage da sina prvi put gleda uživo!

- Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.

Pobeda za mog pokojnog oca, ali i ženu, sestru i mamu koja me prvi put gledala uživo.

- A za mene? - kroz smeh je upitala Ceca, a usledio je Veljkov odgovor:

- I za tebe, volim te!

U transu je bio Ražnatović posle meča. Obećao je da će nokautirati rivala pred beogradskom publikom i to je ispunio.

Foto: Pink.rs

- Letim, verujte. Ovo sanjam svaki dan. Svaki meč je bitka za sebe, ali protiv Hrvata u mom Beogradu dosada najjači osećaj. Idemo dalje, u nove pobede - u dahu se Veljko obratio mnogobrojnim novinarima na spektaklu “Poklon Beogradu”.

Sloba Radanović: Veljko je sila!

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih pevača u zemlji, pružio je podršku Veljku Ražnatoviću u hali. I sam se bavio boksom.- Težak sport, pretežak. Jedan na jedan, nema vrdanja, nema oslanjanja na saigrače. Veljko je sila, znao sam da će da pobedi, pucao je od snage. Nadao sam se nokautu i obradovao nas je – izjavio je Sloba.

Marko Nikolić prvak Mediterana

Meč večeri bio je između Našeg marka Nikolića i Italijana Adriana Sperandia. Posle rovovski odrađenih 10 rundi slavio je Srbin rezultatom 3-0 i tako se domogao pojasa za WBC šampiona Mediterana.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 7 Pobeda 7 Pobeda nokautom 4

#Bokser

#Pobeda

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'