AKTUELNO

Trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su danas u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, a najteže je prošao Kralj. Direktor kluba Igor Milojević je ispričao kako se odigrao incident.

Direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević objasnio je na početku konferencije detalje napada na vaterpoliste kluba u Splitu, i to kako je golman Aleksandro Kralj morao da skoči u more nakon što je dobio nekoliko udaraca od napadača. Na sreću, kako kaže Milojević, povrede nisu teže.

Milojević je do detalja objasnio kako je došlo do napada na srpske vaterpoliste:

- Crveno-beli su imali jakne, a ispod trenerke sa obeležjima kluba. Konobar u kafiću je nekako video i prepoznao obeležja i započeo svađu. Vaterpolisti su hteli da promene kafić, ali se pojavila određena grupa huligana sa šipkama, šzanglama, i koja je pretila klanjem. Jednog igrača su udarili s leđa nekoliko puta, a Maksimović je udaren metalnom štanglom u nogu i pobegao je sa lica mesta.

Alesandro Kralj je takođe udaren štanglom i ima povrede vrata i prelom nosa. On je, da bi se spasao, skočio u more - rekao je Milojević, dodajući da igrači još nisu krenuli iz Splita.

Splitska policija traga za petoricom napadača.

#Crvena Zvezda

#Split

#vaterpolo

'