AKTUELNO

Ova modna sezona predviđa nošenje neutralnih boja od glave do pete. Glavne uloge igraju sve bež nijanse.

Ljubitelji neutralnih tonova, svetlih braon nijansi i boje peska ovog leta mogu maksimalno da uživaju.

Dizajneri i modne kuće su pre nekoliko meseci predstavili trendove za letnju sezonu i zapaženo mesto našli su komadi odeće upravo u ovim nijansama. Jednostavne pamučne haljine, lagane bermude i sakoi od lana sada su na vrhu šoping liste. Prednost ovog trenda je što je vrlo jednostavan za kombinovanje, a izgleda otmeno i outfit čini ekskluzivnijim.

Široke pamučne haljine sa puf rukavima možete upotpuniti kožnim kaišem u tamnijoj braon nijansi, a za asesoare birajte one u boji zlata jer će pojačati utisak otmenosti i skupocenosti. Za tople dane i dnevnu šetnju ovom outfitu možete dodati papuče sa anatomskim đonom i širokim kaiševima, dok za veče možete isprobati kombinaciju sa laganim letnjim čizmama i srednje visokom potpeticom.

Ukoliko ste ljubitelj odela, lan će za vrele dane biti pravi izbor. Predlažemo da odaberete ono koje umesto dugih pantalona uključuje bermude. Ovakvo odelo će potpuno osvežiti vaš stil i izgledaćete moderno i trendi. Sandale sa tankim kaiševima ili kožne mokasine, biće idealna kombinacija uz ovakvu vrstu odela.

#leto

#moda