AKTUELNO

Lusi Taker možda nije prepoznatljivo ime, ali njen rad stalno je prisutan na crvenom tepihu i najekskluzivnijim događajima u Holivudu, a obožavaju ih slavne osobe poput Džesike Bil, Selene Gomez, Lejdi Gage i Džulijen Mur.

Lusi je jedna od najpoznatijih manikirki kojoj su odana brojna velika imena svetske scene zato nije skromno reći da ona postavlja trendove koje ćemo sigurno nositi.

Evo kakve nijanse i oblike noktiju ćemo nositi ovog leta, a tu su i saveti zbog kojih će manikir izgledati savršeno!

Letnje nijanse

Ovog leta svi ćemo nositi neonske boje, ali na pomalo neobičan način, savetuje Lusi.

-Jedan od najvećih trendova u kojima ću stvarno uživati ovog leta su neonski detalji. Leto je idealno za jarke boje, a mnogi brendovi za sezonu lansiraju predivne neonske nijanse - kaže manikrika.

Trend koji smo do sada mogli da viđamo, ovog leta dolazi s pomakom i ne uključuje lakiranje celog nokta. Neonski ombre nanosi se samo na vrh nokta, a za još bolji efekat daje mat premaz.

Dužina nokta koju ćemo nositi ovog leta

Tipse i dugačke nokte rado smo nosili zbog čega su naši nokti i ruke delovali još elegantnije. Međutim, ovog leta njihova dužina će biti znatno kraća.

-Zbog korona virusa klijentkinje su masovno uklanjale svoje produžene akrilne ili gelirane nokte. Verujem da će se žene vrlo brzo navići na  kratke nokte i verovatno neće poželeti da se vrati dugačkim još neko vreme - misli Lusi.

#Nokti

#leto

#moda

'