AKTUELNO

Multibrend prodavnica Fashion&Friends Delta City, koja se tokom proteklih trinaest godina pozicionirala kao jedna od vodećih šoping destinacija u Beogradu, od danas se nalazi u novom, još impozantnijem prostoru na prvom spratu tržnog centra Delta City.

Enterijer nove Fashion&Friends prodavnice nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali sa elementima od čelika i betona, dok kombinacija crnog i belog kolorita različitih tekstura daje dozu minimalizma i vanvremenske sofisticiranosti. Prostorom dominira upečatljivi spoj mramora, drveta, stakla i zelenog tropskog bilja, stvarajući vizuelno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi.

Foto: Promo/Fashion&Friends

Foto: Promo/Fashion&Friends

“Status vodećeg tržišnog trendsettera nas motiviše da iz godine u godinu stvaramo uzbudljive modne priče i pružamo magično iskustvo kupovine u Fashion&Friends prodavnicama, jednako onom koje biste imali u svetskim metropolama poput Pariza i Londona. Ponosni smo na to što Fashion&Friends predstavlja ulaz u čarobni svet inspiracije, koji kupcima omogućava da iskažu svoj stil i strast prema modi”, rekla je Manja Babović, direktorka marketinga i razvoja brendova Fashion Company.   

Foto: Promo/Fashion&Friends

Foto: Promo/Fashion&Friends

Na 550m² istaknute su prolećne kolekcije vodećih imena svetske mode koje, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i besprekornom kvalitetu utkanom u svaki komad, predstavljaju oličenje savremene vizije urbanog stila.

Foto: Promo/Fashion&Friends

Foto: Promo/Fashion&Friends

Posetite novu prodavnicu Fashion&Friends i iskoristite popust od 20% i 40% na aktuelnu kolekciju renomiranih svetskih brendova, kao što su Diesel, Replay, Guess, Calvin Klein, Levi’s, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Superdry, Patrizia Pepe, Timberland, Steve Madden, UGG, Camper, Scotch&Soda, Philippe Model, Cesare Paciotti, Premiata i mnogi drugi.

Foto: Promo/Fashion&Friends

#Delta City

#FASHION&FRIENDS

<
'