AKTUELNO

Pensil suknje nikad ne izlaze iz mode, a zahvaljujući načinu na koji su krojene, prate liniju tela i ističu sve obline na pravi način.

Ne postoji žena koja je ne voli i kojoj ova suknja loše stoji. Ima nešto u dužini i samom modelu što svakoj ženi da dodatnu dozu ženstvenosti.

Dobra stvar kod ovog bezvremenskog komada je što može da se kombinuje uz sve. Lako će se uklopiti u poslovni stajling, ali će odlično izgledati i u kombinaciji sa patikama, za laganu šetnju gradom.

Riz Viterspun briljira: Stajling kao stvoren za opuštenu šetnju gradom! (FOTO)Ovaj je od onih komada u koji vredi investirati i imati ga u garderoberu u nekoliko boja. Mankenka Emili Ratajkovski demonstrira kako se on nosi bez greške. Monohromatski stil, a takođe i bela boja su na vrhu modne liste. Emili je za ovaj stajling izabrala belu pensil suknju i kratku majicu koja otkriva njen savršeno izdefinisan stomak.

Sandale i torba u braon boji su se odlično nadovezale na modnu priču. Sve zajedno, dalo je dozu morskog i pravog letnjeg autfita.

Ukoliko ne volite da ističete stomak, ova kombinacija će oslično izgledati i sa običnom belom majicom kratkih rukava.

Da li ste ljubitelji ovakvih suknji i da li se slažete sa modnim stručnjacima da ova kombinacija zaslužuje čistu desetku?

#moda

<
'