AKTUELNO

Ako nemate dovoljno sredstava, a želite da sebi osvežite garderober, ne morate da se upustite u šoping. Dovoljno je da se pozabavite odevnim komadima koje već imate kod kuće, uz naše savete.

Svetli akcenti

Staroj odeći je vredno dodati nekoliko svetlih stvari za savršen izgled. Jakna boje limuna, cipele u tirkiznoj boji, torba koralno crvene boje... Na taj način odeća će se transformisati brzinom munje, a vaša okolina neće moći da sakrije svoje divljenje. Nekoliko pari svetlih cipela i moderna torba postaraće se da stare stvari dobiju svežinu i izgledaju kao potpuno nove.

Udahnite novi život starim stvarima

Svako od nas ima omiljene farmerke i majice koje se savršeno uklapaju. Ukoliko su previše stare, nemojte žuriti da ih se otarasite. Bele i ostale majice se lako „nadograđuju“. Možete da vežete košulju preko nje ili je ukrasite velikim brošom što može izgledati veoma originalno. Oni koji dobro crtaju, majicu mogu ukrasiti akrilima. Provereno - to ne samo da menja stvar, već vam omogućava da sebe predstavite na potpuno inovativan i interesantan način, piše cosmopolitan.rs.

.Postoji mnogo opcija za osvežavanje starih farmerki. Perlice, šljokice, trake i čipka - sve to do neprepoznavanja može promeniti uobičajenu stvar. Pomoću deterdženta za izbeljivanje možete na farmericama napisati nešto ili stvoriti nekakve šare – svakako, uvek ima prostora za maštu,

Oslonite se na osnovne stvari

Prvi i, verovatno, najvažniji savet za one koji žele da uvek budu stilizovani: sastavite pravu osnovnu garderobu. Ne jurite za trendovskim stvarima. Obično su skupe i vrlo brzo gube važnost. Osnovne stvari su dobre jer se idealno mogu kombinovati jedna sa drugom, a kompetentnim dodavanjem detalja stvara se osećaj iznošenja noviteta. Štaviše, takva odeća dugo ne izlazi iz mode i može poslužiti godinama.

#Garderoba

#moda

#prepravka

<
'