AKTUELNO

Poput stila koji preferirate i izbor donjeg rublja u velikoj meri odražava vaš karakter.

Sklonost ka tome da nosite udoban, seksi ili neki drugi donji veš, otkriva vaše afinitete, kao i to koliko uživate u seksu. Iako većina žena poseduje donje rublje za sve prilike, od onog rezervisanog za spavanje, za "one" dane, prijatne šetnje i akciju u spavaćoj sobi, ovom se prilikom osvrćemo na ono rublje u kom se vi najbolje osećate.

Beli jednostavan donji veš

Vi ste zapravo romantična duša. Neko ko neguje nežna osećanja i teži ka skladnom odnosu u vezi. Verujete u sebe ali ne namećete svoj stav drugima. Tolerantni ste i znate na koji način pristupiti drugima. Vaša brižna priroda ispoljava se na svim aspektima vašeg delovanja.

Crveni seksi donji veš

Boja strasti, požude i neobuzdanog vođenja ljubavi. Volite biti u centru pažnje gde god da se pojavite. Prijaju vam aplauzi i pohvale. Svoje najbolje strane ističete i koristite do maksimuma. Obožavate da zavodite sve oko sebe i uživate u muškim uzdasima.

Nežni roze tonovi donjeg veša

Vas odlikuje ljubav ka životu i njegovim lepotama. Osoba ste avanturističkog duha i spremni ste uvek da idete korak dalje. Neumorni ste i želite da iskusite sve što život ima da vam pruži. Popularni ste u društvu, baš zbog te vaše neuhvatljive strane.

#DONJI VEŠ

<
'