AKTUELNO

Dopašće vam se!

Dolazak tople sezone željno iščekujemo, kao i modne kombinacije koje ćemo sa zadovoljstvom nositi! Iako se ne čini da je proleće tako blizu zbog hladnih i tmurnih dana, modni brendovi su već najavili i predstavili svoje kolekcije. Nova topla sezona nam donosi novitet koji se sjajno može kombinovati uz svaki outfit!

Već smo navikli da je koža glavni trend u poslednje vreme, ali tako će se nastaviti i tokom proleća. Ono što je potpuno novo, to je da su već popularne trendseterke zaluđene kožnim bermudama!

Osim bermuda, predstojeće sezone koža će vladati na svim zamislivim odevnim predmetima, bilo da je reč o sakoima u stilu 90-ih godina, o košuljama, haljina ili pak kapama. Onim odvažnima moda će preporučiti i kožni total look što, naravno, može izgledati sjajno, a s druge strane može se dogoditi i da izgleda kao odbegli član motorne bande što, verujemo, i ne želite.

Kakvi god trendovi vladali u sezoni koja dolazi, mi ćemo vam preporučiti da se klonite kože ako je temperatura pakleno visoka. 

View this post on Instagram

Werk attire @bottegaveneta #bottegaveneta

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

#moda

'