AKTUELNO

Svaka dama čezne da zasija u punom sjaju na Dan zaljubljenih, a verni saveznici nesumnjivo su dobro raspoloženje i pažljivo odabrana garderoba koja se slaže uz njen karakter i posebnost.

Dan zaljubljenih je dan kada se slavi ljubav na globalnom nivou. Mišljenja su podeljena, ali niko na spomen tog praznika nije ravnodušan. Cinici ga osporavaju, romantici ga jedva čekaju. A istina je da i jedni i drugi žele da budu voljeni i da osete da su važni u životu onih zbog kojih im srce brže kuca. Zato hajde da priznamo: Dan zaljubljenih je divan, sjajan i magičan, kao i svaka prilika u kojoj se slavi ljubav.

I ako Dan zaljubljenih u suštini nije dan za poklone, jer je ljubav najvažnija, moramo priznati da darivanje i nije toliko loša stvar, zar ne? Najpopularniji izbor tradicionalno su čokolade i cveće, a za njima svakako parfemi, nakit i večere u restoranima. Svaka dama čezne da zasija u punom sjaju te posebne večeri, a verni saveznici nesumnjivo su dobro raspoloženje i pažljivo odabrana garderoba koja se slaže uz njen karakter i posebnost.

Kada govorimo o posebnosti i specifičnosti ženskog karaktera koji možemo naglasiti odevnim predmetom, nemoguće je izostaviti P1 concept store, koji se nalazi u samom srcu Beograda

P1 concept store bavi  se promocijom i prodajom kolekcija nekih od najzvučnijih imena dizajnera i couture brendova iz zemlje i regiona i nudi selekciju aktuelnih modela visoke mode, atraktivnih krojeva, jedinstvenog i neponovljivog dizajna, koji pružaju osećaj posebnosti i autentičnosti.Dizajneri i prijatan tim P1 concept store brinu se da svaki bitan trenutak bude za pamćenje, kao i da po potrebi osmisle i realizuju autentičnu custom made haljinu. Među mnogima, za ovu specijalnu noć, izdvajaju se modeli brendova Love Marine i Tijane Žunić

Love Marine je domaći modni brend koji već četiri godine kreira kolekcije haljina i venčanica, prepoznatljivog stila i elegancije, koketnih krojeva i najfinijih materijala.

Foto: Promo/P1 Concept Store

Sa već dobro poznatimzaštitnim licima sa domaće javne scene, Love Marine se izdvojio kao brend kojisa ponosom mogu nositi dame različitih senzibiliteta, bilo da su u pitanju haljine za specijalne prilike, atraktivni kaputi ili venčanice modernog i jedinstvenog dizajna.

Foto: Promo/P1 Concept Store

Foto: Promo/P1 Concept Store

Tijana Žunić svakako spada u top 10 imena domaće modne scene. Njeni savršeni krojevi, koji pristaju i najzahtevnijoj ženskoj publici, prefinjen dizajn, elegancija u kroju ipotpuna pažnja poklonjena izboru materijala su samo deo ukupnog doživljaja nošenja jedne od njenih haljina.

Foto: Promo/P1 Concept Store

Jedinstvena kako u couture haljinama, tako i ukrojevima odela za poslovne i specijalne prilike, poslednjih godina posebno seizdvajaju njene Bridal kolekcije venčanica nežnih nota, predivnih prozračnihmaterijala, koje naglašavaju ženstvenost u svojoj najfinijoj formi. 

Foto: Promo/P1 Concept Store

Foto: Promo/P1 Concept Store

Ljubav je tu da bi pobedila, a stil je tu da njenu pobedu uveliča. Poznato je da dame biraju, zato se potrudite da vaš izbor ne bude ništa manji od onoga što zaista zaslužujete!

Autor: S.P.

#Haljina

#Love Marine

#P1 Concept Store

#Tijana Žunić

#dan zaljubljenih

'