AKTUELNO

Dopadaju vam se ali se i dalje ne usuđujete da ih "iznesete"? Uz par saveta ne možete pogrešiti!

Kaubojke su ove jeseni bestseler u većini prodavnica i oborile su sve rekorde prodaje. Nose ih heroine svih starosnih doba - od Điđi Hadid do Diane Kruger.

Tema kauboja i dalje inspiriše dizajnere za izrađuju odeću i obuću u vestern stilu: antilop jakne, košulje sa resama i šeširići pretvorili su se iz festivalskih detalja u elemente gotovo osnovne garderobe. Danas mnoge poznate ličnosti i uticajne dame pokazuju ljubav prema kaubojskim čizmama dokazujući svojim stajlinzima njihovu praktičnost i svestranost.

Godine 2019. devojka u kaubojskim čizmama verovatno neće asocirati na heroja kaubojskih filmova. Ove čizme su prestale da budu nešto ekstravagantno - kreirati autfit sa njima danas nije teško. Štaviše, fashioniste ih kombinuju čak i sa lepršavim haljinama i pantalonama. 

Visoke kaubojke u novoj sezoni privlače posebnu pažnju. Ako smo prošlog proleća svi sanjali o kaubojskim čizmama, sada je najrelevantniji model tik ispod kolena. Nosite ih uz midi suknje i duge kapute, kao i hrabro sa farmerkama i pantalonama upotpunjujući izgled lakiranim kaputom ili voluminoznom jaknom. Kombinacija - kaubojke i farmerice je možda najprihvatljivija, ali takođe vrlo spektakularna. U takvom duetu biće vraćena konotacija na Divlji zapad - da bi se efekat smanjio na minimum, dajte prednost svetlom teksasu.

Bele kaubojke su i dalje u modi, pa ako se ne bojite hrabrih stajlinga pogledajte El Faning. Glumica se, čak i u kišnom Njujorku, kladi na snežno belu boju. Među najrelevantnijim modelima sezone su kaubojke sa umecima u boji. Takav par može biti i jedini svetli akcent vašeg stajlinga i neizostavna veza sa drugom odećom.

#kaubojke

'