AKTUELNO

Crveno je boja strasti, energije, senzualnosti, života i iznad svega moći. Stručnjaci govore da je u pitanju boja koja budi intenzivna osećanja, ubrzava rad srca i disanja, stimuliše mišiće i adrenalin. Ta boja nas oduvek mami u jednakoj meri u kojoj nas upozorava na opasnost.

Mnoge žene pretpostavljaju da one ne mogu da nose crveni ruž, ali nisu u pravu. Glavna tajna kod crvenog ruža je pronalaženje prave nijanse za vaš ton kože. Crveni ruž je onaj koji diktira vaše ponašanje, dakle, kada ga nosite, vi se uvek morate ponašati kao dama.

Strastvene žene nose crveni ruž

Žene s crvenim ružem se ne boje da budu u centru pažnje. Žene koje preferiraju odvažne nijanse crvenog ruža se osećaju ugodno i jako kad privlače poglede. Karakter im ne dopušta da budu zanemarene ni u jednom pogledu, pa su i dosta glasne i odvažne u svojim mišljenjima.

- Najviše volim crveni karmin. Mislim da je ruž crvene boje odraz ne samo seksipila, već i stava i energije svake devojke i žene koja ume da ga nosi, rekla je Kaća Grujić, koja se zajedno sa brojnim poznatim lepoticama okupila na jednom gradskom dešavanju, kako bi među prvima probale karmine sa potpisom doktorke Snežane Nene Miletić.

Foto: Privatna arhiva

Zgodna pevačica koja važi za jednu od najseksipilnijih na našoj javnoj sceni dugo je pred ogledalom isprobavala ruževe, u potrazi za savršenom nijansom. Za razliku od nje, voditeljke Biljana Obradović i Marija Egelja, radije su se odlučile za nežnu, nude nijansu Dr Nena Lips.

Autor: Pink.rs

#Crveni karmin

#Karakter

#žene

'