AKTUELNO

Obožavamo ih, pre svega zbog udobnosti...

Kada dođe prohladno vreme, prvo što nam pada na pamet jesu džemperi. Tanji, deblji, kraći, duži, jednobojni ili šareni. Tražimo modele od prošle sezone i stavljamo ih u prvi plan ormana, da nam budu na dohvat ruke. Uvek imamo one omiljene kojih se ne odričemo čak ni kad se pohabaju, ali neke ipak moramo da zamenimo i nabavimo nove.

Ukoliko planirate u kupovinu džempera za ovu sezonu - u nastavku potražite predloge i ideje.

Izdvojili smo za vas različite modele džempera koji su aktuelni, ali sa druge strane neprolazni. Kao što ste navikli od nas - znate da volimo one stvari koje nisu kratkog daha. Ove modele džempera moći ćete da nosite i kada prođe ova sezona.

1. Beli džemper sa prugicama - Ide odlično uz farmerice i opuštene dnevne varijante. U zavisnosti za koje boje se odlučite biće prilagodljiv za kombinovanje sa stvarima koje inače volite i nosite.

2. Džemper - animal print - Kako je animal print ponovo aktuelan - ovak džemper je pravi hit, mada je takođe nešto što se uklapa u određen lični stil bez obzira na trendove.

3. Džemperi sa puf rukavima - Puf je više nego popularan, a kada su džemperi u pitanju ima jedan poseban šmek.

4. Neobične rolke - Raznih boja i sa prorezima na ramenima. Narandžasta je hit boja jeseni, a purpurna odlično pristaje svakoj brineti.

5. Oversize džemperi - Iako je ovaj prvi kratak, ipak smo ga uvrstili u oversize jer je širok, a kao takav odlično ide preko košulje ili haljine. Drugi pravi predstavnik ovog tipa, i svakom outfitu daje dozu romantike, ležernosti i posebnosti. Ovakvi džemperi pružaju osećaj topline samo kad ih pogledate.

6. Debeli rolka-džemperi sa širokim rukavima - Kada pričamo o osećaju kada neki komad garderobe nosite - kada ponesete ovakav džemper, imate osećaj kao da ste kod kuće. Toplina, ušuškanost i mekoća - idealni su atributi zbog kojih bi svaka od nas odmah poželela da se uvuče u jedan ovakav džemper. Idealni su i za jesen i zimu.

Nadamo se da smo vas inspirisali, i dali vam uvid u ono što je aktuelno, a sa druge strane "za sva vremena". Izaberite neki lep džemper koji će biti broj 1 za vas lično, i osećajte se udobno i ušuškano gde god da ste.

#moda

'