AKTUELNO

Detalji mogu da naprave značajnu razliku, čak i oni najmanji, a trendseterke to i te kako dobro znaju.

Velike gumice za kosu bile su izuzetno polularne tokom 90-ih godina, ponovo su počele da se pojavljuju pre par sezona, u početku stidljivo, a sada ove jeseni u fokusu.

Nema trendseterke koja nije prošetale frizuru ukrašenu ovim zanimljivim aksesoarom.

Osim što efektno izgledaju, vrlo su praktične. Da je u pitanju trend koji neće tako brzo nestati sa modnog radara, govori i činjenica da ih većina modnih dizajnera ima u svojim aktuelnim kolekcijama.

Iako vam se tako možda na prvi pogled ne čini, načina je mnogo na koje mogu da se nose, na vama je da izaberete onaj koji vam se najviše dopada. Naredne fotografije neka vam posluže kao inspiracija.

View this post on Instagram

Gold💛 @elinerosinajewelry #ermuse

A post shared by AMAKA (@amakahamelijnck) on

Punđa ukrašena ovakvom gumicom izgleda značajno efektnije.

Ako oko punđe uvijete i maramu frizura će vam za tren dobiti apsolutno šik izgled.

Ispletite riblju kost ili klasičnu pletenicu i umesto male gumice, odlučite se sa ove predimenzionirane kako biste izgled učinile zanimljivijim.

View this post on Instagram

Summer make up and braids 😍 I’m in love with all my new @slipsilkpillowcase hair scrunchies 😍 I ad a pearl bracelet (just for styling), but plain combo is SOOO good as well!💁🏼‍♀️🙆🏼‍♀️😍 Light pink, beige, black - everything your hair need! No springs and hair breaks anymore 🙅🏼‍♀️ I WISH THE BEST FOR YOUR HAIR ♥️♥️♥️♥️ . 👩🏼 #starchakhair #slipsilkpillowcase #selfieyourslip #longhair #hairgoals #hairgoal #longhaircut #longhairlover #naturalhair #naturalbeauty #selfieyourslip #SoulSister_Lovers P.S. In a different counties you can find them on @lookfantastic, and in London they are available in Selfridges, Liberty etc. В России вы можете найти их на @lookfantastic_ru ♥️

A post shared by Influencer London🇬🇧 Zurich🇨🇭 (@lisastarchak) on

I visoka puđa je znatno zanimljivija kada se veže ovakvom gumicom.

Efektniji izgled i klasičnog konjskog repa u jednom potezu.

#moda

'