AKTUELNO

Ako nešto volimo u vezi mode to je onda igranje sa njom i činjenica da sa samo nekoliko detalja možete ne samo podići, već i promeniti čitav utisak i čitav stajling.

Ove sezone taj detalj je zahvaljujući eri 80-ih u fokusu ne samo ove jeseni, već smo imali prilike da ga vidimo i na upravo održanim revijama u nekim od najvećih svetskih metropola - biće u fokusu i tokom proleća i leta 2020.

U pitanju je kaiš, a sve što vi treba da uradite jeste da stegnete pojas sa stilom!

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da uz pomoć ovog aksesoara transformišete izgled u trendovsku kombinaciju.

Sa pantalonama visokog struka

Osamdesete su opet relevantne, što znači da ćemo opet nositi pantalone visokog struka; idealno sa širokim pojasom. Setite se pravila kontrasta: modni dodaci od grube kože najbolje će izgledati uz meki lagani džemper ili laganu bluzu u nežnim nijansama.

Sa bluzama širokih rukava

Harmoniju nitko nije otkazao: što su ramena šira - struk je uži. Što je još jedna omiljena stilska tehnika iz 1980-ih, koja je danas i te kako u fokusu. U slučaju večernjeg looka, kaiš može poslužiti kao ukras - odaberite lančane kaiševe ili modele vezene s kristalima.

Sa strukiranim jaknama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#moda

'