AKTUELNO

U svetu muške jeans mode, izdužena silueta i čiste, prefinjene linije sa suženim nogavicama postali su modni imperativ.

Delimična zasluga pripada patikama koje su već nekoliko sezona neizostavan deo svakog outfita. U kombinaciji sa užim krojem farmerki predstavljaju osnovu dobrog stila. Zbog toga Levi’s® za sezonu jesen/zima 2019. donosi prepoznatljive modele sa suženim nogavicama. Ključni komadi u novoj kolekciji su 502™ Taper i 512™ Slim Taper.

Dolaze u denim, non-denim i chinos modelima za pravu dozu urbanog stila, pa nije slučajnost što su baš oni stekli najbržu popularnost u Levi’s® istoriji. Zahvaljujući suženoj nogavici i različitim formama, 502™ Taper se odlično kombinuje sa omiljenim parom obuće, od retro Džordanki i klasičnih starki do elegantnih cipela.

Foto: Promo.

-Ovaj model je savršeno rešenje za muškarce koji vole udobnost i moderni stil. Komotniji prostor u području bedara i sužene, moderne nogavice čine ga nezaobilaznim komadom u svakom garderoberu - rekla je Džanin Čilton-Faust, potpredsednica globalnog dizajna za muškarce kompanije Levi’s®.

Ljubitelji ravnih linija i užeg završetka nogavica dočekaće sa oduševljenjem 512 Slim Taper. Ovaj ne toliko skinny model odlično pristaje svakoj građi. Lo-Ball je sve to i više – duži kroj nogavica savršeno pada preko obuće i čini figuru vitkijom. Ove sezone vraćaju se popularni modeli 502 Taper Hi-Ball Roll i 512 Lo-Ball Stack, obogaćeni još većim spektrom boja, dezena i stilova. Mogu da se nose u svim varijantama za trendi, urbani look. Hi-Ball Roll je kreiran tako da ističe ono najvažnije – omiljeni par patika.

Foto: Promo.

Sadrži sve što volimo kod 502™ Taper modela, ali uz povrnute nogavice za idealnu dužinu farmerki. Kao novinu ove sezone, Levi’s predstavlja Hi-Ball Cargos i Hi-Ball Motos. Modele iz nove kolekcije možete kupiti u LEVI’S® prodavnicama u Ušće shopping centru, Rajićeva shopping centru u Beogradu, Promenada shopping centru u Novom Sadu, Forum shopping centru u Nišu i multibrand prodavnicama DENIMLAB-u u Delta city i FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

#moda

'